agenda - evenementen over de overgang

Agenda

Hieronder vindt u een overzicht van evenementen die te maken hebben met de overgang. Wilt u zelf een evenement melden voor onze agenda? Dat kan stuurt u daarvoor een e-mail naar: info@vrouw-en-overgang.nl en stuur ons informatie over het evenement zoals datum, wie het organiseert en waar meer informatie is te vinden voor bezoekers.

26 oktober 2021

Online Webinar Overgangsklachten – Ziekenhuis Nij Smellinghe

Bent u een vrouw tussen de 45-60 jaar die midden in het leven staat en vraagt u zich wel eens af of u in de overgang bent, komt of wat u te wachten staat? Wilt u meer inzicht hebben in en controle hebben over uw gezondheid? Volg dan het webinar Overgangsklachten op dinsdag 26 oktober 2021.

Onze gynaecoloog en overgangsverpleegkundige, ondersteund door een gewichtsconsulent en yoga-instructeurs vertellen u graag meer over symptomen, risicofactoren, voeding, leefstijl, supplementen en medicamenteuze behandeling. Ook beantwoorden zij graag uw vragen over deze onderwerpen.

Na deze avond weet u precies wat uw opties zijn om zo goed mogelijk door de overgang te gaan. Deelname is gratis. Aanmelden kan op onze website www.nijsmellinghe.nl/webinarovergang