Waarom zie ik ineens allemaal reclames op Vrouw & Overgang?

Leestijd:1 Minuten, 13 Seconden

De vaste bezoeker is het waarschijnlijk al opgevallen. Er verschijnen sinds een paar dagen reclame-uitingen op Vrouw & Overgang. Velen van u zullen dit wellicht niet leuk of misschien zelfs als storend ervaren. Dat begrijpen wij maar al te goed maar wij hebben deze keuze niet zomaar gemaakt. Wij leggen u graag uit waarom wij reclames vertonen.

De website Vrouw & Overgang maken is niet gratis. Wij doen dit uiteraard omdat we u graag van informatie voorzien maar er gaat veel tijd in zitten om de website van nieuws te voorzien, te zorgen dat de website veilig te bezoeken is, dat de website überhaupt te bezoeken is, dat het forum vrij blijft van spam en andere vervelende zaken enz. enz.

De mensen die wij daarop zetten en de technische aspecten die we daarvoor nodig hebben en gebruiken kosten geld. Omdat wij de website voor elke bezoeker vrij en gratis toegankelijk willen houden hebben wij dus normaliter geen inkomsten uit de website. Vandaar de keuze voor het vertonen van advertenties. Hierdoor kunnen wij nog geringe inkomsten genereren.

Hoe werkt het?

Google vertoont advertenties. Afhankelijk van uw instellingen zijn dat gepersonaliseerde advertenties of random advertenties. Elke keer wanneer u op een advertentie klikt krijgen wij daar een kleine vergoeding voor. Zo kunnen wij maandelijks toch een klein bedrag bij elkaar sparen om (een gedeelte van) de kosten te dekken.

Wij begrijpen dat het even wennen is maar hopen op uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Previous post Zentangle voor rust in je hoofd tijdens de overgang
Next post Zwanger in de overgang?!