vrouw laptop overgang webinar CNV

Kick-off Open over de overgang

Leestijd:55 Seconden

Op 18 oktober trapt CNV het project Open over de overgang af! Word wijzer van actrices/ervaringsdeskundigen Isa Hoes en Medina Schuurman en stel je vragen aan een overgangsconsulent.

“De overgang is niet een probleem van vrouwen alleen, maar van de hele maatschappij: collega’s, leidinggevenden, gezinnen. Dus de samenleving moet er wat mee, simpel!”, zegt actrice Isa Hoes in een interview met CNV-Magazine Werkend NL.

Uit onderzoek van het CNV blijkt dat 60 procent van de vrouwen de combinatie werk en overgang zwaar vindt en dat er nog een taboe rust op deze levensfase. CNV wil naast deze vrouwen staan. Daarom trapt vakbond CNV op 18 oktober het project Open over de overgang af met een webinar van 16:00 uur tot 17.30 uur.

Actrices Isa Hoes en Medina Schuurman hebben een platform over de overgang en schrijven er boeken over. Zij doen hun verhaal tijdens het webinar. Een overgangsconsulent deelt haar kennis en beantwoordt vragen. En we presenteren onze handreiking met tips voor werknemers, werkgevers en OR’en en MR’en.

Meld je snel aan!
Aanmelden webinar 18 oktober Open over de overgang 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vrouw en werk in de overgang Previous post CNV Connectief en Isamedina slaan handen ineen voor openheid over overgang
Klachten tijdens de overgang Next post Klachtenlijst Overgang