Mindfulness

Nu ook een online marktplaats voor mindfulness

Leestijd:1 Minuten, 37 Seconden

AMSTERDAM – Marktplaatsen zijn een online trend. Naast de meest bekende marktplaatsen zie je in steeds meer niche markten een marketplace ontstaan. Mindtreatz vult een gat in de markt met een B2C verzamelplatform voor mindfulness.

Wat is een marktplaats?

Een marktplaats is een e-commercesite waarbij producten door derden worden aangeboden, terwijl transacties door de marktplaatsbeheerder worden verwerkt. Verkopen via marktplaats groeiden in het vierde kwartaal van 2020 met 81 procent. Ruim twee keer zo hard als het toch al indrukwekkende groeitempo van de totale e-commerce. Door gebruik te maken van een marktplaats kunnen aanbieders een vele grotere doelgroep bereiken.

Waarom een marktplaats voor mindfulness?

In de huidige tijd waarin we leven kampt meer dan 14 procent met burn-out gerelateerde klachten. Ook tijdens de overgang komen er veel burn-out gerelateerde klachten voor. Het is belangrijk dat we meer in onszelf gaan investeren en beter voor onszelf gaan zorgen. Het aanbod bij elkaar te brengen maakt de markt inzichtelijk. De stap om te starten met mindfulness wordt hierdoor kleiner. Op het overzichtelijke platform zie je in één oogopslag wat de markt te bieden. Dit maakt het mogelijk verschillende diensten en producten met elkaar vergelijken.

Mindtreatz

Mindtreatz is dé marktplaats op het gebied van mindfulness. Sinds september online maar nu al toonaangevend met meer dan honderd mindtreatz van meer dan dertig verschillende aanbieders. Mindtreatz richt zich op mannen en vrouwen die zich gestrest voelen, vermoeid zijn of niet zo lekker in hun vel zitten. De missie van Mindtreatz is om mensen te motiveren om meer tijd te besteden aan zichzelf.

Aanbod Mindtreatz

Het ruime aanbod varieert van ademhalingssessies en coaching sessies tot aan e-boeken, workshops en retreats. Naast het aanbod van live events zijn er ook voldoende mogelijkheden om vanuit huis te werken aan jouw innerlijke zelf. Door de vele mogelijkheden zit er altijd wel iets tussen dat kan bijdragen aan meer rust of een beter inzicht in jezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

hevig bloedverlies Tjongertalk Previous post Aandacht voor hevig bloedverlies tijdens online bijeenkomst van Heerenveens ziekenhuis
Menstruatieverlof Next post Meerderheid van jong werkenden is voor menstruatieverlof